.
NOTÍCIES PER PREGAR
FEBRER 2017
.
Nens adults
Aquest curs, la majoria dels nostres nois i noies són adolescents. Tots recordem quan vam tenir aquesta edat. Va ser un temps estrany, apassionant i a l’hora difícil on érem nens una mica adults, o gairebé adults encara una mica nens. Per això estem contents d’ajudar-los a “la Resi” a passar aquesta etapa de canvis intentant que creixin bé, madurant i assumint els canvis característics d’aquesta transició.
En aquesta etapa es produeixen canvis físics i psicològics importants. Comencen a ser nens adults. Es va consolidant la identitat personal en les seves diferents facetes de personalitat, de sexualitat, en el social, en el cultural... Comporta un desenvolupament cognitiu afegint l’abstracte, un desenvolupament lingüístic millorant l’expressió, un desenvolupament emocional equilibrant les aspiracions amb l’autoacceptació i l’esforç... S’inicia una lluita titànica per intentar començar a ser, pensar, sentir i decidir com un adult, malgrat encara queden al seu sistema molts ingredients infantils.
L’actitud dels adolescents, amb aquest desig de ser ja adults, comporta qüestionar l’autoritat dels que ja ho som (pares, professors, educadors...). Entenen que nosaltres cometem “una gran injustícia” perquè encara no els tractem com a persones 100% adultes. Tanmateix, en aquest duel a pols constructiu, necessiten més que mai de la nostra estima, suport i companyia mentre van aprenent a viure cada dia amb menys infantilisme i amb més maduresa. Sí. Junt amb la teva col·laboració, estem contents d’ajudar-los.
Motius d'oració
(1) *** Orem per que els nostres adolescents de la Resi sàpiguen respectar l’autoritat dels educadors i dels seus propis pares per que puguin aprofitar bé tot el nostre suport.

(2) *** Orem per que els educadors sapiguem tractar-los amb saviesa i equilibri per ajudar-los, amb paciència i un bon ús de l’autoritat.

(3) *** Orem per que els nostres adolescents sàpiguen respectar l’autoritat i l’ajuda de la Paraula de Déu a les seves vides.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE !
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt