.
NOTÍCIES PER PREGAR
ABRIL 2017
.
Qui observa qui?
Contínuament observem com van creixent els nostres nens i adolescents. Observem el seu aprenentatge durant el curs escolar. Observem com va el seu comportament, els seus hàbits, les seves relacions... Tenim tècniques i formació especialitzada per observar el seu procés educatiu. Tenim materials i recursos acreditats per observar-los bé per tal d’ajudar-los.
Però sovint ens oblidem que són ells els qui realment ens observen a nosaltres. Són ells els qui es contagien del nostre exemple d’adults, sigui millor o pitjor. Són ells els qui observen i copien els nostres gestos, les nostres paraules, inclús les nostres actituds i estats d’ànim. Són ells els qui observen si els hi dediquem el temps necessari com per que es sentin respectats i estimats. Ves molt en compte quan observis una peixera: els peixos, amb ulls ben atents, t’estaran observant.
Motius d'oració
(1) *** Orem per que els nostres nens més petits puguin rebre un bon exemple i dedicació per part dels seus pares, familiars i educadors.

(2) *** Orem per que els nostres adolescents aprenguin a acceptar o rebutjar exemples bons o dolents de les persones que tenen influència sobre ells.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE !
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt