.
Aprenent la Bíblia amb cançons
B. A. C. ?
QUÈ ÉS "BÍBLIA AL COR"?


Les cançons de "Bíblia Al Cor" serveixen per aprendre bé i de memòria la llista dels llibres que formen la BÍBLIA, tant del NOU com de l'ANTIC TESTAMENT!

També ens ajuden a aprendre fàcilment alguns VERSETS importants de la Bíblia que ens parlen sobre la importància de la mateixa Paraula de Déu!
APRENDRE AMB CANÇONS

Aquesta és una molt bona manera de fer-ho: ... AMB MÚSICA I CANÇONS!!! Volem ajudar a petits i grans a valorar i estimar la Bíblia, a aprendre-la amb melodies agradables i inoblidables!

L'Àlex Sànchez, coautor de les cançons de la Col·lecció Canta y Ríe, n'és l'autor de les melodies i lletres. El David Gonzàlez és qui fa els arrenjaments i la gravació als estudis DvMusic. Un grup de músics i cantants amics col·laboren amb diferents aportacions.

Aquestes cançons normalment les composa a l'entorn del seu ensenyament als nens a la Residència Infantil Emmanuel.

Ens aporta uns materials en català pels nens i adults de les nostres esglésies, famílies i veïns pels qui és bo disposar de recursos en la nostra llengua.

Cal arribar amb la Paraula de Déu "des de Jerusalem, a Judea i fins a la fi de la terra..." -Fets 1:8. Casa nostra és la nostra "Jerusalem", part del nostre primer proïsme (tanmateix, volem seguir publicant obres musicals en espanyol com estem fent amb la nostra estimada col·lecció musical "Canta y Ríe").
bibliaalcor@gmail.com


><> BAC ><> BAC ><> BAC ><>
En españolIn English
Anar a la web
de la R. I. E.
><> BAC ><> BAC ><> BAC ><>