.
IMATGE DEL MES
OCTUBRE 2021
.
"Adolesfància"
“L’adolesfància” podria ser una barreja d’infància i adolescència. Això és el que vivim a la Resi i a totes les cases on conviuen nens i jovenets. Amb aquests dos grups ens unim els adults. El resultat és una barreja interessant. Els nens ja volen ser adolescents. Aquests ja volen ser adults. I als adults ens agradaria tornar a ser nens... És una convivència complexa, divertida, reptadora i enriquidora.
Amb la nostra foto del curs 2021 – 2022, nens, adolescents i adults hem iniciat aquesta aventura que va de setembre fins a juny. A cada edat, tots tenim molt per aconseguir. Un altre calendari que ja tenim imprès i preparat és el Calendari RIE 2022, un calendari de sobretaula que et pot acompanyar des del gener. La seva adquisició ens ajudarà a cobrir part de les despeses de la casa. Et desitgem un feliç curs. Cada setmana i cada mes comptem amb el teu suport. Moltes gràcies.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt