.
IMATGE DEL MES
SETEMBRE 2021
.
Única!
Cada persona és única i valuosíssima. Som una meravella de la creació. Cada una és similar a les demés, però molt peculiar i diferent. Cada adult i cada menor té una importància inimaginable. Als comiats, quan hi ha un adéu a una relació, som més conscients d’aquest gran valor. Ens deixen un buit tan gran com els bons records que ens van regalar. Els enyorem amb agraïment. Amb les seves virtuts i defectes, aquestes vides han omplert les nostres. Hem gaudit d’aquestes persones úniques durant una etapa important en el viatge de la vida.
Comencem el curs amb diferents comiats especials. A la junta directiva de la RIE, després d’haver servit durant molts anys a les seves respectives àrees de responsabilitat, han acabat aquesta etapa de servei important les sres. Paquita Isiegas i Carme Casanellas i el sr. Antoni Carbó. Agraïm molt tot el treball que han desenvolupat amb gran constància pel bé de la Residència. Els hi desitgem el millor. Ells van prendre el relleu a directius anteriors i ara ho cedeixen a nous implicats en el servei a "Emmanuel".
Un altre comiat d’una altra intensitat, molt trista i molt dolorosa, ha estat la de la mare –a la foto– d’una de les nostres menors, que aquest estiu ha mort força jove de manera sobtada i inesperada. La realitat resultant és molt dura. La vida segueix. Amb el temps ens anem enfortint gràcies a l’amor. Seguim endavant amb les virtuts del bon ordre i de l’esforç, valors que ella tant defensava i demostrava. Cada persona és única i insubstituïble. El repte ara és afrontar buits que només s’omplen amb molta estima i el suport de tots. És un desafiament que ens motiva i ens impulsa a seguir ajudant. Gràcies pel suport i la implicació de cadascun de vosaltres. Gràcies per seguir-nos i ajudar-nos.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt