.
IMATGE DEL MES
MAIG 2021
.
Desapareixent
Els nostres “menors grans” ja comencen a desaparèixer. Ja estan estudiant mòduls, secundària, batxillerat... Ja no són aquells petits d’edat escolar que apareixien constantment a les agendes dels tres educadors a totes hores, dia i nit. Ara són menors gairebé adults i comencen a independitzar-se. Ja exerciten la seva autosuficiència necessària, en el millor sentit de la paraula. A la foto, encara veiem part del nostre noi més gran.
Tot i que els seus horaris han canviat, encara coincideixen algunes hores amb nosaltres. Ja no ens necessiten tant com abans. Però encara hi compten amb el nostre suport fins que arribi el dia de l’adéu. Des d’aleshores, les seves visites seran menys freqüents. Però cada retrobada serà una alegria: recordarem una trajectòria plena de bons records i d’anècdotes divertides. Sí. Un dia desapareixeran. Forma part de la normalitat.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt