Foto: MRA
.
IMATGE DEL MES
ABRIL 2021
.
20 anys
En aquests mesos, l’actual equip educatiu de “la Resi” compleix 20 anys. Ja són dues dècades de treball en equip, d’esforç laboral, d’una convivència vocacional plena d’experiències. Els que els veieu amb bons ulls, compareu la foto actual amb la de fa 10 anys (la del gener de 2011) i dieu que "estan igual"... Tant de bo fos així en cert sentit. Però en altres sentits, el temps serveix per millorar.
Amb el temps, el més significatiu és el coneixement mutu entre els membres del propi equip. Estar familiaritzats amb les virtuts i defectes propis i aliens ajuda molt: repta a realitzar el treball individual el millor possible, empeny a substituir i donar suport al company quan no pot actuar, anima a gaudir dels bons resultats finals conjunts... I quan es tracta d’ajudar nens i les seves famílies, no importa gens on s’acaba la feina i on comença el voluntariat afegit.
En efecte, l’objectiu del treball en equip és tenir cura dels nostres nens a la Residència. I això implica conèixer també les virtuts i defectes de cada menor per potenciar les seves possibilitats i corregir les seves carències. Per aquest objectiu gens fàcil, el nostre equip educatiu no està sol. Només amb tres fora impossible... Gràcies a tots els que doneu suport a aquest petit equip. Amb el teu suport i el de molts es converteix en un gran equip. Gràcies.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt