.
IMATGE DEL MES
MAIG 2020
.
Vídeo-educació
Durant el temps de confinament per la pandèmia, les escoles i instituts d’ensenyament primari i secundari van donant a cada alumne deures, treballs, exàmens, propostes d’activitats... aprofitant el recurs del correu electrònic i les diferents opcions d’internet. Des de preescolar fins als mòduls professionals, tots practiquen la “vídeo–educació”. Actualment, part de la nostra feina és supervisar cóm va fent cadascun el seu treball durant aquests llargs dies de confinament.
Alguns dels nostres nois grans poden seguir en les seves feines, fent servir inclús el recurs de donar classes per videoconferència. Els pares o familiars dels nens i adolescent també han readaptat la seva activitat segons la situació de cada cas. Ens alegrem molt de la notable millora que han tingut en la seva salut tres de les mares que han estat patint símptomes o van donar positiu en el seu moment.
Tots tenim la tristor de la mort d’algun familiar, amic o veí. Així ha passat amb alguns veïns del nostre carrer. Per això, us animem a cuidar-vos molt i a acomplir de manera estricta les normes de confinament, de protecció i de comportament social per tal d’evitar al màxim els contagis.

Molts d’ànims, molta paciència i molta estima per a tots!
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt