.
IMATGE DEL MES
ABRIL 2020
.
Per què?
Què està passant? Per què ara? Què podem fer? Què passarà? Quan de temps durarà aquesta situació? I moltes preguntes més venen a la nostra ment. I el que és pitjor és que no tenim respostes.
Pensant en la Residència Infantil Emmanuel, també ens fem moltes preguntes. Acabem de passar un any, el 2019, ple de celebracions i actes del 50 aniversari de l’inici de la RIE. Hem tingut una resposta molt bona de part dels creients, de les esglésies i entitats que ens donen suport. Hi ha possibilitat de tenir la cessió d’un terreny en el mateix municipi de Sant Just Desvern per construir la nova RIE. Hi ha el propòsit de constituir-nos en fundació per seguir de la millor manera possible amb aquesta obra. I tot això, de cop i volta, s’atura, no té sentit. S’anul·la l’assemblea on havíem de prendre decisions. Els nens han d’estar amb les seves famílies o les d’acollida, tots confinats fins que passi “l’atac” del coronavirus.
No tinc respostes, però sí que tinc esperança i fe en que el Nostre Senyor està al control; que no ho entenem, però Déu, en la seva Sobirania, posarà tot al seu lloc i, n’estic segura i convençuda, no ens deixa de la Seva mà.
“No tinguis por, que Jo sóc amb tu. No et neguitegis, que Jo sóc el teu Déu. Jo et dono força i t’ajudo, et sostinc amb la meva dreta de justícia”. / Isaïes 41:10

Fina Grau
Presidenta
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt