.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2019
.
Mares soles
Com a il·lustració, aquest mes mostrem aquesta escena significativa protagonitzada per l’actriu Sandra Bullock a la pel·lícula “Bird box” (A Ciegas). Pot semblar una imatge massa dramàtica, però moltes mares soles se senten així. Noten que els problemes les ofeguen i no poden veure solucions davant les necessitats que pateixen elles i els seus fills. Així són alguns dels casos que tenim a “la Resi”.
A la Residència tenim un sentiment agredolç. Per una banda, ens n’alegrem de poder ajudar-les tenint cura dels seus fills. Per altra banda, ens entristeix comprovar que la combinació de diferents problemes (manca de feina, problemes de salut, soledat...) fan que la seva situació, de vegades, no millori. Les ajudem. Sí. Però fem curt.
Ens cal reconèixer que tant les administracions públiques, com els nostres centres d’ajuda social, com les esglésies i entitats d’ajuda benèfica que ens doneu suport oferim entre tots beneficis per a elles que són molt bons. Però són insuficients. Aquest no és un argument pel desànim. Al contrari. És per això que cal que mantinguem el suport que puguem donar i, al mateix temps, omplir-nos d’estima i sensibilitat davant les necessitats que ens sobrepassen. Gràcies per ajudar-nos!
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt