.
IMATGE DEL MES
GENER 2019
.
El present és la realitat
El passat? Fins i tot els nostres nens més petits tenen el seu ahir. Els primers mesos de vida ens marquen a tots. Però, per bo que hagi estat el passat, no hem d’estancar-nos en l’enyorança, ni en el desig impossible de tornar enrere.
El futur? Podem somniar-lo amb mil desigs il·lusionants. També podrem trobar perills i obstacles que caldrà evitar o afrontar. Però encara no existeix i no ha d’hipnotitzar-nos. El present és la realitat. L’ahir va condicionar l’avui, però l’avui condiciona el nostre demà. El present ens ha arribat des del passat i prepara el nostre futur.
El present? Aquest any 2019 commemorem el nostre 50 aniversari. Només mirem pel retrovisor el necessari. Som conscients d’on som, fent ruta, atents al que tenim al davant, preparats pel que vindrà després de la propera corba. Gràcies per acompanyar-nos en aquest gran viatge solidari. Ens ajudes a millorar UN PRESENT MOLT IMPORTANT per a la vida de cadascun dels nostres nens. Seguim de viatge.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt