.
IMATGE DEL MES
JUNY 2017
.
Aprovats!
Les notes del cole i de l’institut ens diran aviat quines qualificacions finals tindrà cada alumne en acabar el curs escolar. Sabrem quin nivell tenen en diferents matèries com matemàtiques, medi natural, medi social, ciutadania, català, castellà, anglès, educació física, biologia, física i química... cadascun segons la seva edat.
Però hi ha d’altres matèries diferents que els nostres nois han anat aprenent a la Resi. Són assignatures com... aprofitar bé el temps, dormir el suficient, menjar de forma educada, tenir bona cura de la higiene personal, fe bé el llit, saludar les persones, relacionar-se bé amb tots, estimar la mare i el pare, respectar els educadors, equilibrar l’autoestima, formar part de les solucions i no dels problemes, etc. De totes aquestes “grans assignatures”, importantíssimes... veieu tot seguit la qualificació final: APROVATS!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt