.
IMATGE DEL MES
MAIG 2017
.
Versions contradictòries
De vegades ens costa molt trobar la veritat per poder solucionar un conflicte. Escoltem versions contradictòries tant dels implicats com de tercers. Cadascun defensa els seus interessos. Els nens (com els grans) sovint prefereixen faltar a la veritat abans que reconèixer un error i veure ferit el seu orgull.
A “la Resi”, com a totes les llars, de vegades es trenca o desapareix misteriosament alguna cosa, però no ha estat ningú, ningú no hi era, s’ha trencat sol, ha marxat sol... I el que es trenca i desapareix, en realitat, és la VERITAT, en majúscules, com a valor imprescindible. La veritat es trenca i desapareix.
Defensar la veritat es anar contracorrent. És no conformar-se amb corruptes honorables, amb delinqüents aforats, amb dictadors democràtics... És solidaritzar-se amb els refugiats calumniats i amb altres víctimes criminalitzades. Aquest és el món on viuen els nostres nens. Com els podem ensenyar la veritat?
Algú va dir una gran frase cèlebre: “la veritat us farà lliures”. Aquesta mateixa persona va ensenyar a seguir “la veritat en amor”. La segueixes? El segueixes? Estimar amb la veritat alleuja conflictes i reconcilia cors. Allibera l’enganyat que no volia penedir-se i també al qui no volia perdonar. Torna la dignitat i la pau tant a l’abusat com a l’abusador. En efecte, “la veritat en amor” és l’única sortida, inclús entre els més petits.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt