.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2016
.
Calendaris, CDs i DVDs
Com cada any per aquestes dates, posem a la vostra disposició els calendaris de la Residència Infantil Emmanuel pel nou any 2017. Els calendaris, discs i vídeos són recursos de suport a “la Resi” que tenen una doble funció: (1) recaptar fons per les necessitats econòmiques de la RIE i (2) recordar-vos la Llar Infantil durant tot l’any mentre consultes el calendari, escoltes les nostres cançons o veus els nostres videoclips. Adquireix-los i ajuda’ns!
Aquest any estrenem el nou CD musical en català “Bíblia Al Cor – Vol. 1 – Els Llibres de la Bíblia”, amb el que els nens i les seves famílies podran aprendre bé tots els llibres de la Bíblia amb cançons. També tenim en espanyol els 4 discs publicats aquests darrers anys i el vídeo tant divertit “El Show de Canta y Ríe”. El calendari del proper any es presenta en format gran per paret, amb una foto artística dels 10 nens i pre adolescents d’aquest curs. Fent servir aquests productes aquest proper Nadal podràs generar una donació per a “la Resi”, un suport que necessitem pel nostre servei als nens. Moltes gràcies!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt