.
IMATGE DEL MES
OCTUBRE 2016
.
Una visita molt important
Durant els últims anys hem rebut a “la Resi” algunes visites importants: col·laboradors compromesos, cantants famosos, futbolistes mediàtics, supervisors de la GenCat... etc. Però darrerament hem rebut la que podria ser, pot ser, la visita més important de la nostra història recent: la Rosa Py, amb el seu marit Daniel.
Per què? La visita de la Rosa és molt significativa. Al seu viatge recent a Europa, la Rosita ens ha visitat i ha explicat el seu testimoniatge als nostres nens. Ha exposat que la seva primera infància va ser molt difícil, fins que va aconseguir entrar a una Residència Infantil similar a la nostra: la Llar Arcoíris, al Perú. Amb l’estima i l’atenció que va rebre va poder superar els seus problemes. Va començar des de zero la seva escolarització als 12 anys. I s’ha tret el títol d’infermera amb un esforç exemplar. Avui, junt amb en Daniel, serveix com a missionera a la mateixa Llar Infantil que la va acollir. Els nostres nens, ben atents, van prendre bona nota del seu exemple tan impactant. Poques vegades rebem visites tant importants. Moltes gràcies, Rosa i Daniel!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt