.
IMATGE DEL MES
DESEMBRE 2015
.
Ho celebrem!
Celebrem l’aniversari més especial de tots: el que va començar el primer Nadal. Sí. Ho celebrem! Jesús de Natzaret va néixer al llogaret de Betlem. Ho sabem. Va ser un naixement especial, a un pessebre, humil, entre animals. Però al poc de néixer ja va rebre regals propis de la reialesa i de la deïtat: or, encens i mirra. La seva genealogia el destaca com descendent d’Abraham, Isaac i Jacob. El nou “Rei dels jueus” era descendent de l’admirat rei David. En efecte. Jesús va ser la peça exacta del puzle que va encaixar en el compliment de moltes profecies...
Però, què en faig jo de tot això? L’important avui és el que explica l’evangeli de Joan al seu primer capítol. Diu quelcom sorprenent: el Creador del món va venir al planeta que un dia va crear. Però el mon no el va rebre. Va venir a les seves gents. Però va ser ignorat i rebutjat. Es va apropar a la Seva Creació fent-se Ell mateix com un ésser creat més, com nosaltres, a fi de complir un pla molt especial... Impressionant! Però la visita tant sensacional del Creador va resultar indiferent i fantasiosa per a molts. Va arribar en un format massa humil i fou menyspreada. No. Molts no el consideren ni Déu, ni Creador, ni Rei sobre les seves vides. Només un home més. Més que un lleó, semblava una ovella...
En canvi, els que tenen l’actitud de creure’l i rebre’l amb agraïment, respectant el que Ell diu que és, s’acaben entenent i reconciliant amb Ell. Així és. Els qui responen a la Seva humilitat amb la mateixa humilitat d’un nen acaben sent amics Seus. Encara millor. Als qui el reconeixen, els dóna el dret d’arribar a ser considerats fills estimats adoptats per Déu. Per això, cada Nadal és una nova crida a acceptar Jesús i a rebre’l.
El Nadal, ¿què és? És que el Déu – Jutge va venir al món, però no va venir per jutjar, sinó per salvar. Va venir per estimar els qui, abans del judici, accepten el Seu amor i la Seva ajuda imprescindibles. Ve per contagiar reconciliació als qui l’escolten. S’uneix als humils mostrant humilitat en néixer, en viure i en morir per nosaltres fa 2000 anys... Per això el Nadal ens contagia pau, alegria, amor, celebració, esperança. Què en va ser d’especial aquell primer Nadal! No és així? Celebrem aquell humil naixement! Ho celebrem! Feliç aniversari! Bon Nadal!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt