.
IMATGE DEL MES
MAIG 2015
.
En família
Es va apropant la fi del curs. L'any escolar ha passat amb mil aventures. Però el més important és que hem passat aquest llarg temps en família, en convivència, en un ambient d’estima i bon ordre. Hem procurat tractar-nos bé els uns als altres. Hi ha hagut diversió, esforç, riures i plors... procurant sempre el bé de tots. Tot al contrari del "minion" de xocolata que surt a la nostra foto, doncs nosaltres no volem seguir a líders dolents, per divertit que pugui semblar. Pot ser ha estat per això que ens l’hem acabat menjant... Ens estimem més les bones persones, els bons hàbits i divertir-nos sanament. I d’aquesta manera hem anat aprofitant tot aquest curs.
Amb els estudis, ens queda l’esforç final de les darreres setmanes de classe, amb els seus deures escolars i els seus exàmens. La bona convivència entre nosaltres també ens ha ajudat a estudiar. Feliç recta final!
Moltes gràcies a en Josep Lluis i a en Jesús, de la Pastisseria GARDE de Barcelona, per crear escultures que es mengen i per donar-nos aquest simpàtic personatge per la seva consegüent demolició i deglució compulsiva... A tots els nens els hi ha agradat molt!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt