.
IMATGE DEL MES
ABRIL 2015
.
Autoretrat
Intenta-ho. Mira de dibuixar la teva pròpia cara amb cadascun dels seus trets i amb aquella expressió que millor et representa. Vinga! Intenta-ho! Però... no n'hi ha prou amb que s'assembli a tu. Has de ser tu! Difícil? Sí! No ho és gens de fàcil. A la foto, una de les nostres petites ens mostra el seu autoretrat al mural de l'escola. Així és com ella es veu. "Wuaala! Aquesta ets tu? Què maca!".
Per fer un bon autoretrat necessites dues coses: (1) saber dibuixar bé i (2) tenir un bon mirall. Si et falla un d'aquests dos suports, aniràs a peu coix. El resultat del teu dibuix no serà més que una caricatura ben graciosa.
De vegades, els nens es veuen a ells mateixos així, tal com es pinten: només com un simple ninot. Hem d'ajudar-los a millorar el concepte que tenen d'ells mateixos. Per que puguin veure's tal com són, necessiten d'altres ulls més madurs i objectius que els hi facin de mirall. Els hi cal aprendre a valorar bé els trets admirables d'aquesta personeta que veuen al seu mirall. Necessiten aprendre a admirar el miracle de la seva pròpia existència i de les seves pròpies peculiaritats. Cal que es valorin, sense menysprear-se ni sobrevalorar-se.
Ajuda'ns a ser bons mestres del retrat i bons miralls pels nostres nens. És molt important que passin de la caricatura, divertida i burlesca, al realisme constructiu.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt