.
IMATGE DEL MES
MARÇ 2014
.
Berea
Berea és una de les cases de campaments més emblemàtiques a Catalunya per a vàries de les nostres generacions. Situada a un llogaret entre la comarca de l’Alt Penedès i la de l’Anoia, ha albergat nens i joves des d’abans dels anys 70. Moltes entitats i organitzacions han gaudit de retirs en aquest indret. Els educadors de la RIE anàrem com a nens i joves. Enguany, els nostres nens també ho han gaudit durant un cap de setmana d’aquest mes. [www.casaberea.org]
En un ambient de colònies o campaments, els nens gaudeixen amb jocs, excursions en la natura i amb altres diversions. També aprenen i reafirmen valors que recordaran de grans. Agraïm des d’aquí la tasca de les diferents organitzacions i entitats que desenvolupen aquestes activitats amb joves i nens. A la foto, els nostres nens sota el famós pi que hi ha a la sortida de Berea, un punt especial de trobada durant vàries generacions i un lloc de reflexió per seure amb grans amics... o per que un, a soles, es pugui retrobar amb si mateix.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt