.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2012
.
Metamorfosi
La metamorfosi és una profunda transformació que fa que un petit cuc apegat a la terra es converteixi en una papallona voladora. A la foto, alguns dels nostres nens porten aquesta disfressa a una festa d’aniversari celebrada aquesta setmana.
La societat en general està patint transformacions. Amb la crisi, els nostres entorns personals més propers suporten grans canvis, però no per bé. Són transformacions familiars i personals que ens recorden més la metamorfosi de Kafka o, fins i tot, la d’Appuleu.
Alguns pares dels nostres nens, després d’anys intentant millorar, estan caient en situacions límit per manca de treball, d’habitatge, d’aliments, de salut, d’il•lusió, de futur. El nostre suport als seus fills és bo, però no és suficient. Per aquesta raó, després d’aquesta metamorfosi, els hi caldrà volar... marxar de nou als seus països, si és que aconsegueixen viatjar.
Tot i amb això, nosaltres, contra rellotge, procurem ajudar els nens en una altra metamorfosi: l’educativa i de valors. Mentre cobrim les seves necessitats bàsiques, procurem també formar-los per que en el futur sàpiguen sobrevolar els reptes i problemes vinents amb dignitat, ordre, esforç i paciència. Però, tot i amb això... el nostre suport, ¿serà suficient?
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt