.
IMATGE DEL MES
SETEMBRE 2011
.
Capicua
Tot seguit tens el text íntegre del curtmetratge titulat “Capicua”, un film premiat, de Roger Villarroya, que també pots veure i escoltar aquí (veu en espanyol amb subtítols en anglès). És una reflexió molt original i molt sàvia que, en veure les seves imatges i entendre el seu títol, fa pensar molt i molt. Ah, i en gaudiràs molt més de tota la intensitat de la pel•lícula quan la vegis... la segona vegada!

· · · · · · · · · · ·
És una feina vocacional. Has de tenir molta paciència (i personalment, força disciplina). Cal que tinguis perseverança. I, a voltes, també resulta molt divertit... Els primers dies, quan arriben aquí, els hem de donar una mica de seguretat per que ells puguin sentir-se més tranquils i relaxats.
Alguns d’ells poder fer-ho tot. D’altres, depenent de l’edat, no poder fer-ho i els has d’ajudar. Aleshores, amb els que si que poden fer les coses, cal que intentis que ells les facin sols. Però si veus que no poden, has d’intentar ajudar-los. Se’ls ha de canviar els bolquers quan es fan les seves necessitats a sobre. També, de vegades, tenen aquella nostàlgia de no estar a casa seva i cal calmar-los una mica...
Evidentment, cada dia t’aporten una nova cosa: un somriure, una mirada... Cada dia té coses noves. Normalment, hi ha alguns que et demanen tota la teva atenció i tot el dia. Aleshores, el que fan és una rebequeria. Si tu no estàs per ells, podrien estar plorant tot el sant dia. I amb aquesta raresa, d’alguna manera, t’estan dient, sense parlar, que no volien ser aquí.
El comiat, normalment, és molt trist. Passen a una altra etapa. A nosaltres, que els hem tingut durant molt de temps, emocionalment ens afecta. És un treball dur en alguns moments. D’alguna manera, és gratificant. És tota una aventura. En treballar amb nens, cada dia és diferent.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt