.
IMATGE DEL MES
JULIOL - AGOST 2011
.
Bones "va-cançons"
Durant les vacances d’estiu dels nens, un munt de voluntaris col•laboradors estan treballant en l’enregistrament de les cançons del tercer disc de la nostra col•lecció “Canta y Ríe”.
Aquest estiu, tot i que no hi ha escola ni institut, si que n’hi ha molt d’estudi... N’hi ha molt d’estudi de gravació, que no para!!! Tant els simpàtics nens que van fer el càsting com els nostres súper cantants i músics adults –com Marcos Vidal, Francesca Patiño, Anna Cano, Alex Sampedro, Joanarman, David Garrido, Kesia Rut, Benji Santos, etc.– estan aportant tot el seu talent per que el pròxim curs gaudim de les noves cançons.
Moltes gràcies a tots ells i també als diferents compositors de les cançons i d’altres artistes i col•laboradors. Ja estem desitjant escoltar i gaudir de tot aquest gran treball en equip. Bones vacances musicals!!! Bones “va-cançons”!!!
Al muntatge fotogràfic, David González (discogràfica DvMusic) a una sessió d’enregistrament instrumental amb dues components del grup Papel Maché: la simpatiquíssima Judit Pujol (flautes) i la enginyosa Keila Olmo (violí i composició de dues de les noves cançons).
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt