.
IMATGE DEL MES
JUNY 2009
.
Bons sentiments
Han estat molts anys junts. Amb el pas del temps, les edats i circumstàncies han anat canviant mentre anàvem compartint moltes vivències. Per a dos dels nostres grans, ha arribat el moment de marxar i deixar “la Resi”.
Un dia d’aquest mes hem pogut passar una llarga tarda festiva per acabar sopant tots junts. Les postres van servir per expressa’ls-hi la nostra estima. Van ser uns moments molt emocionants per a tots, amb llàgrimes plenes de bons sentiments. Tots dos van tenir el desig d’expressar àmpliament paraules d’agraïment i d’estima vers “la Resi”, vers els educadors, vers els nens, tots més que amics, ben bé germans...
Després de 7 i 5 anys a la RIE, ambdós tornen amb les seves respectives mares. El futur espera ple d’interrogants. Aquests anys entre nosaltres, malgrat les imperfeccions, els han fet molt de bé. I també han estat una preparació per afrontar millor altres reptes que esperen a l’aventura de la vida. Us estimem. Fins sempre !!!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt