.
IMATGE DEL MES
MAIG 2009
.
Amics internacionals
Una de les visites d’aquest mes ha estat un grup de joves de Joventut Amb Una Missió (JCUM - YWAM). Sylvia Grace ha coordinat la visita i amb molta amabilitat ha fet de traductora. Amb el seu altruisme cristià ens han regalat un programa entranyable amb jocs individuals i d’equip, amb música i amb danses molt divertides. Ens han ensenyat una cançó expressada amb els signes per a sordmuts. També, cadascun ens ha explicat quins records i anècdotes té de quan eren nens com els nostres. Els petits han pogut practicar una mica el seu anglès i els nostres visitants una mica del seu castellà i algun detall de català. La diversió s’ha barrejat amb molts gestos d’estima mútua que ens han fet bé.
Unes vegades tenim el privilegi de rebre visites properes, de Barcelona, de la resta de Catalunya, d’algun punt d’Espanya. Aquesta vegada obrim les portes a visites de llocs llunyans. Els nostres amics venien de llocs tant remots com Hawaii, Washington, Austràlia, Corea... Moltes gràcies a aquests simpàtics amics internacionals, de vàries races, per passar-se per “la Resi” en la seva visita a la península.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt