.
NOTÍCIES PER PREGAR
OCTUBRE 2022
.
Benvingudes!
Tres noves amiguetes s’han incorporat a la nostra convivència a la casa. Els hi donem la nostra benvinguda ben afectuosa a la Resi! Amb les seves edats de 4, 8 i 12 anys, cadascuna rep també la benvinguda als seus respectius cursos d’educació infantil i primària (al cole) i d’educació secundària (a l’institut) on han estat reescolaritzades.
Tot i que elles i els seus familiars es troben ara a 10.000 kilòmetres del seu estimat país d’origen, desitgem que les tres es sentin com a casa entre nosaltres. A la Resi ja gaudim de tres nous somriures.
Motius d'oració
(1) *** Preguem per la bona adaptació de les tres germanes entre els seus nous amics, tan a la nostra residència com als seus respectius cursos escolars.

(2) *** Preguem per que les circumstàncies de cada mamà i de cada papà dels nostres nens puguin anar millorant en els pròxims mesos.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt