.
NOTÍCIES PER PREGAR
SETEMBRE 2022
.
Una foto del 2008
Els nostres dos amics van entrar a la Residència ja fa temps, el 2006 i 2008. A la foto tenien 4 i 6 anyets. Actualment ja han assolit la majoria d’edat i, després de finalitzar el darrer curs escolar al juny, ja no tornaran a “la Resi”. Seguiran endavant a l’entorn de les seves famílies. Els desitgem el millor en tots els seus projectes de vida, a les seves relacions i amb els seus estudis i treballs. En començar el nou curs, els trobarem molt a faltar. Són moltes les experiències i anècdotes viscudes durant aquests més de 14 anys junts i les recordarem durant molt, molt de temps. De ben segur que ens visitaran de tant en tant.
Motius d'oració
(1) *** Pels dos joves que ja ens deixen, que el Senyor els beneeixi, protegeixi i prosperi en tots els aspectes en aquesta nova etapa de les seves vides.

(2) *** Pel nou curs escolar que iniciem aquest mes de setembre, que el Senyor beneeixi a cada nen i als educadors i directius en aquest nou gran repte.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt