.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2018
.
A comptar cigrons !
Per aprendre a sumar i restar va bé comptar cigrons abans de ficar-los a l’olla. També van bé per multiplicar i dividir. Quants tindré si ajunto tres d’una mà amb quatre que tinc a l’altre? D’aquests set, quants em queden si en trec dos? Fem diferents grups iguals i així multipliquem. Separem un grup en parts iguals i així dividim... Aprenem a comptar i a administrar.
Us volem agrair molt a tots els amics de la Resi la vostra decisió de restar una petita part dels vostres recursos per entregar-la i sumar-la a la RIE. Amb el vostres suport podem mantenir el servei d’acollida de la nostra Llar Infantil. Les despeses que tenim dia a dia i mes a mes es van cobrint.
Gràcies a tots vosaltres no ens falten...
els cigrons!
Motiu d'oració
*** Demanem al Senyor per que s’acabi de completar la recuperació econòmica de la Residència per tal de poder garantir una continuïtat estable del nostre servei davant els nens i les seves famílies.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Carta de la Residència Infantil Emmanuel
en agraïment a les esglésies - Gener de 2018

TRIPLE AGRAÏMENT

Estimats amics de la Residència Emmanuel:

En començar l’any volem agrair molt la bona resposta que moltes esglésies, entitats i famílies heu demostrat a la nostra crida d’ajuda d’aquest passat mes de de desembre per alleugerir la situació econòmica preocupant de la Llar Infantil.

Per evitar el possible tancament de la Residència us demanàvem el vostre suport, especialment amb donacions estables de COMPROMÍS MENSUAL. Per què? Perquè aquesta és la millor forma d’ajudar-nos per poder prioritzar necessitats i planificar pressupostos anuals. Necessitem oferir estabilitat tant a les famílies que atenem com a les administracions governamentals que ens supervisen.

Com ha quedat, doncs, l’economia de la R.I.E. després de les donacions de les dates nadalenques? Us resumim la informació orientativa i simplificada amb aquest TRIPLE AGRAÏMENT.

(1) Moltes gràcies pels COMPROMISOS MENSUALS (35%).

Els compromisos mensuals han augmentat una mica en aquestes setmanes. A gener de 2018, els compromisos periòdics estables cobreixen al voltant del 35% de mitja.

(2) Moltes gràcies per les DONACIONS PUNTUALS (50%).

Ha estat el millor tipus de resposta que hem rebut. Amb el que hem recollit darrerament podem cobrir les necessitats econòmiques durant uns quants mesos. Quin tant per cent de la necessitat mensual cobreixen aquests suports no previsibles? Una mitja aproximada del 50% del necessari, tot i que sense compromís de continuïtat.

Amb el 35% estable i el 50% dubtós, què passa amb aquest 15% restant? Doncs el podem qualificar com un suport extra o especial:

(3) Moltes gràcies per les AJUDES ESPECIALS (15%).

Són especials perquè les cobrim amb diferents sobreesforços de certs col·laboradors excepcionals. No sempre poden estar disposats, però son els que de vegades fan quadrar els comptes i completar el pressupost necessari. Entenem que aquesta quantitat s’haurà de cobrir amb aportacions d’entitats que encara no col·laboreu però que ens heu comunicat el vostre desig de fer-ho pròximament. Us necessitem i us ho agraïm per endavant.

En resum, després del SOS llançat a principi de desembre podem dir que, gràcies a l’esforç de molts, la Residència Emmanuel segueix endavant. Malgrat que encara necessitem augmentar compromisos mensuals i evitar incerteses, la resposta a la necessitat ha estat bona. La situació ha millorat temporalment. Per això, sincerament, GRÀCIES A TOTS. Tota donació és important, sigui mensual o puntual. I no hi ha quantitats grans ni petites perquè, segons pot cada entitat o família, la suma final és el que compta. Moltes gràcies per tota la vostra estima i solidaritat!

SEGUIM
!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt