.
NOTÍCIES PER PREGAR
DESEMBRE 2017
.
BON NADAL !
“Gràcies perquè vas venir a néixer per posar-te al meu lloc”.
Déu va voler fer-se home per morir al nostre lloc. No existeix cap amor més gran que aquest.
Si hi ha algú que ens ensenya a posar-nos al lloc del qui ens necessita, aquest és Jesús. Ell ja ho va fer per nosaltres.

Bon Nadal!
Motius d'oració

(1) *** Que durant aquest Nadal tots valorem i admirem més Jesucrist, el Creador i Senyor de tot, per venir a néixer, a viure i a identificar-se amb nosaltres. Que sapiguem lloar-lo perquè Ell va voler ocupar el nostre lloc a la creu per oferir-nos salvació.

(2) *** Que la recuperació dels suports econòmics per a la Residència Infantil Emmanuel permeti la continuïtat d’aquest servei.


De FINA GRAU,
presidenta de l’Associació Residència Infantil Emmanuel

CARTA A LES ESGLÉSIES

Em dirigeixo, en aquesta ocasió, a les Esglésies i, més concretament, als seus dirigents: pastors, ancians, diaques, als líders de diferents ministeris, etc., amb l’únic propòsit d’intentar sensibilitzar-vos sobre la greu situació en la que ens veiem abocats sense remei, a no ser que es produeixi un augment immediat de l’entrada de donatius a “la Resi”.

N’estem segurs que amb un mínim d’esforç econòmic per part de molts, fora bo i suficient per poder seguir amb l’obra que es fa des de l’any 1969 a la Residència Infantil Emmanuel. Només amb un petit compromís mensual per part d’unes quantes Esglésies fora suficient per poder “sobreviure” i continuar amb aquest ministeri assistencial i educatiu.

Necessitem poder comptar aviat amb domiciliacions fixes mensuals per poder cobrir totes les despeses fixes que hi ha a la Llar Emmanuel on resideixen 10 nens en l’actualitat.

M’atreveixo a dirigir-me en concret a les Esglésies perquè, en realitat, la Residència Infantil Emmanuel sempre ha depès i pertangut a totes les Esglésies Evangèliques d’Espanya.

N’estem segurs que el nostre Bon Déu, que sempre va al davant, respondrà a les nostres oracions i ens mostrarà com sempre el Seu Gran Poder i la Seva Santa Voluntat.

“L’ànima generosa serà prosperada, i el qui rega serà també regat” (Proverbis 11:25)

“Ensenya’ls-hi que facin el be, que siguin rics en bones obres, generosos i predisposats a compartir” (1a Timoteu 6:18)

Desembre de 2017


>>> Carta en PDF (en castellà) <<<

Enllaça aquí amb el vídeo
"PoNTeNSuLuGaR"
(“Posa’t-Al-Seu-Lloc”)

Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt