.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2009
.
Harmonia
Les cançons ens fan passar bones estones. Però, a més a més, la música ens ensenya grans coses sobre com és la vida. Si ens fixem en les seves característiques, melodia, harmonia, ritme, ens esbalaeix la seva complexitat i la seva senzillesa, el seu ordre, tanta riquesa... I aprenem que els éssers humans també ens cal funcionar amb aquest equilibri genial. Hem d'ocupar el lloc correcte a la difícil partitura de la vida.
Cadascun dels nostres petits va aprenent segons la seva edat. Són atesos segons les seves necessitats. I van entenent el punt d'equilibri entre esforç i descans, entre seriositat i broma, entre enuig i perdó... Aprenen a combinar sentiments i pensaments. I, com sol passar amb la música, quan assoleix una bona harmonia s'en gaudeix del premi d'una tranquil·litat agradable i constructiva.
Amb el teu suport, els ensenyem a tenir bona harmonia amb ells mateixos i a saber-se harmonitzar també amb els demés en les seves relacions i convivència. No importa si avui encara hi ha algunes notes desafinades. Ara, a la RIE, tenim l'oportunitat d'ajudar-los.
Motius d'oració
(1) *** Orem per harmonia a la vida de cada nen. Que durant els temps a la RIE puguin suplir tota carència.

(2) *** Orem pels nois grans en edat d'institut. Els seus estudis, el futur. Per una bona sortida de la RIE.

(3) *** Orem per la junta directiva de la RIE. La important administració econòmica i per tota la gestió general.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt