.
NOTÍCIES PER PREGAR
DESEMBRE 2008
.
Compte amb el "Pare Noel"!!!
Vivim en temps de crisi. Pot ser en aquestes festes els Reis Mags no puguin passar per totes les cases. Pot ser no hi haurà àpats de luxe a taula. I molt en compte amb el "Pare Noel", no fos que en comptes de portar-vos regals... l'enxampeu "in fraganti" la matinada de la nit bona, atipa'n-se amb la vostra elaborada sopeta de Nadal... !!! És la crisi.
Menys mal que els millors regals no fallen fins i tot quan hi ha crisi. Són regals com poder viure al caliu de la llar, amb senzillesa però amb bon ordre i estima. O el regal de tornar a veure familiars que enyoraves. El regal de no sentir gran solitud perquè hi ha d'altres que ocupen el lloc dels que no hi són. Són grans valors, molt més valuosos del que ens pensem malgrat no ens arribin embolicats en paper de regal. I, a més a més (per què no?) el regal d'unes bones sabatilles o d'un bon paraigües...
A "la Resi", durant aquestes setmanes de desembre no ens han faltat visites plenes d'estima i de bon humor. Hem cantat himnes i nadales amb guitarra o piano. Hem recordat junts el veritable significat del primer Nadal. A la foto, en Miquel Frattarola (o "Fratta Noel"), un dels nostres col·laboradors més entusiastes, en una de les festes prenadalenques celebrades a la Llar Infantil.
Que tinguis un molt bon Nadal i un nou any 2009 ple de bons valors!!!
Motius d'oració
(1) *** Orem pels nens que passen les festes amb les seves famílies biològiques. Per una bona estada.

(2) *** Orem pels nens que passen les festes amb les seves famílies d'acollida. Que en gaudeixin molt.

(3) *** Orem per l'equip educatiu. Que puguin reposar forces després d'un trimestre ben cansat.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt