.
NOTÍCIES PER PREGAR
JULIOL - AGOST 2018
.
Bon estiu!
Us desitgem a tots un bon estiu, refrescant i saludable com la foto. Després dels esforços de tot un curs és necessari descansar i canviar de dinàmica. Si és possible, és bo canviar una mica d’activitats i aprofitar aquestes setmanes per reforçar les relacions familiars. Molt bon estiu a tots!
En finalitzar el curs també s’acaba la nostra acollida de la nostra noia gran de Guinea Equatorial. De forma inesperada, la seva mare ens comunica que ja no continuarà a “la Resi”. Ens n’alegrem d’haver-la tingut entre nosaltres durant aquests tres anys i de que ja no necessitin dels nostres recursos. Els hi desitgem també un bon estiu i un bon futur.
Motius d'oració
(1) *** Orem per les relacions familiars de cada nen amb la seva família durant aquestes setmanes d’estiu.

(2) *** Orem per la noia gran que marxa de la Resi i per la seva mare; que a totes dues els hi vagi molt bé la vida seguint els bons valors.

(3) *** Orem pels preparatius pel nou curs, amb possibles altes i baixes de nens que entrin o surtin en començar el nou curs 2018 – 2019.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt