.
NOTÍCIES PER PREGAR
JUNY 2018
.
Aprovar o aprendre?
Semblen sinònims. No ho són. Representen dos estils de vida totalment diferents. Els que només volen aprovar comencen a estudiar dos dies abans de l’examen. Quatre dies després ja han oblidat el que han mal après. I aviat, quan la vida els torna a demanar aquests coneixements, ja no els recorden. Suspenen. Viuen d’aparences, de postureig, de títols.
En canvi, el qui viu aprenent estudia cada dia, amb esforç i amb descans. De vegades suspèn, però n’aprèn. No cerca dreceres. Encara menys, trampes. El millor és que, poc o molt, sempre en gaudeix del que estudia. Felicitem tots els qui, dia a dia, heu desitjat aprendre, atents i receptius als valors més importants que us ensenyem a “la Resi”. Als vostres anys d’adults... aprovareu. “Apreneu a aprendre”.
A la foto, dos bons estudiants.
Motius d'oració
(1) *** Moltes gràcies al nostre Déu pel suport mensual regular que moltes famílies, esglésies i entitats heu donat amb fidelitat a la Residència un curs més.

(2) *** Orem per que els nens de la Resi i les seves respectives famílies iniciïn un estiu constructiu per descansar, millorar, relacionar-se... i seguir aprenent.

(3) *** Orem per l’equip educatiu i per la junta directiva de la RIE. Que a les seves àrees mantinguin una bona direcció de l’entitat.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt