.
NOTÍCIES PER PREGAR
NOVEMBRE 2017
.
“PoSaTaLSeuLLoCaR”
Alguns nens de la Resi tenen un germanet nadó i saben que ell necessita que l’ajudin en tot. Els més grans tenen que posar-se al seu lloc. Els nostres nens i els educadors també tenim mares o avietes que necessiten ajuda perquè ja són molt grans. Cal posar-se al seu lloc perquè ens necessiten. I quan un pare o una mare jove és a l’hospital, necessita ajuda.

     Necessita d’algú sa
     que li doni un cop de mà.
     Rodolí!

A la Resi tots aprenem a posar-nos al lloc d’algú que ens necessiti. Tots necessitem ajudar i ser ajudats.
Per compartir amb tu aquesta lliçó tan important, tots els que vivim actualment a “la Resi” hem fet aquest vídeo titulat PoNTeNSuLuGaR (en espanyol), que pots trobar al nostre canal de YouTube anomenat RESI RIE – Residència Infantil Emmanuel. Contagiat i encomanat d’aquesta cançó! Accepta ajudar! Accepta ser ajudat! Ni una cosa ni l’altra són cap deshonra. Tot el contrari: ens ajuda a ser millors persones!
Nosaltres, com a Residència, necessitem que tu et posis al nostre lloc. Necessitem que ens ajudis en tots els esforços i despeses que te aquest servei. Molts voluntaris i donants ja ho esteu fent. Anima’t tu també. Persones, famílies, entitats i organitzacions, per favor, ajudeu-nos. Posatalseulloca’ns!
Vídeo:
https://youtu.be/ArYEtQcsrbI
Canal RESI RIE - Subscriu-te !
Motius d'oració
(1) *** Que tots aprenguem a ajudar al qui ho necessita sense tenir cap menyspreu per la seva situació, tanmateix valorant la seva gran importància com a persona.

(2) *** Que tots aprenguem a ser ajudats quan ho necessitem, assumint que som interdependents i que rebre ajuda forma part dels essers humans normals i sociables.

(3) *** Per que la RIE pugui suplir bé les seves necessitats econòmiques.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt