.
NOTÍCIES PER PREGAR
OCTUBRE 2017
.
La foto d’aquest curs
Aquesta és la foto del curs que hem començat aquesta nova tardor. Sis, a l’institut. Quatre, al “cole”. Els tres educadors, al davant. Tots il·lusionats en aquesta nova aventura. No som ni pocs ni molts. Cada persona té un valor incalculable. Cada vida té la importància màxima, amb moltes circumstàncies que barregen el que és senzill amb el complex, la força amb la vulnerabilitat, i els fracassos amb els nous reptes i esperances.
Ha començat un nou curs per conviure, divertir-se, estudiar, descansar, esforçar-se, patir, menjar, preguntar, riure, conversar, aprendre, dormir, emmalaltir, meditar, sanar, callar, cantar, enfadar-se, llegir, ballar, reconciliar-se, telefonar, badallar, viatjar... i altres moltes accions que realitzarem al llarg dels mesos. Amb tot això, i amb el suport de persones col·laboradores com tu, també procurarem fer servir totes les conjugacions del verb...
E D U C A R
Motius d'oració
(1) *** Que els educadors contagiem als nens i a les seves famílies actituds de respecte i pau davant una societat en crisi.

(2) *** Que el compromís amb la RIE d’amics, famílies, organitzacions, esglésies, empreses, i altres entitats puguin seguir enfortint el nostre servei d’acollida de nens.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt