.
NOTÍCIES PER PREGAR
JUNY 2013
.
A gran distància
Durant els darrers cinc anys ens havíem acostumat a celebrar el seu aniversari a la RIE, tots junts, cada mes de juny. Aquest any els compleix a gran distància, a uns 3000 kilòmetres. Ens varem acomiadar fa un any d’ella i dels seus pares. Ens alegra molt rebre bones notícies de tots tres.
També va quedar a gran distància el principi d’aquest curs escolar. Malgrat sembla que va ser ahir, ja va quedar 9 mesos enrere. Els reptes i projectes inicials, tant individuals com col•lectius, ara tenen el seu resultat i el seu sentit. Han tingut un bon desenvolupament, mes a mes, i en arribar ara a la fi del curs podem valorar-los satisfactòriament.
És veritat que tant l’espai com el temps queden a gran distància. Però això no ens ha de produir massa tristor. Sí. Aquell “ara i aquí” que tant varem gaudir al seu moment, es va acabar. Però va ser una bona inversió de futur per l’actual present. I avui, l’enyorança i la llunyania, inevitables, són alleugerades per la satisfacció de saber que el present és millor gràcies a aquells temps ben portats.
Així, doncs, ens n’alegrem de finalitzar bé el curs. Ens alegra veure aquesta foto de la nostra campiona a les vores del Mar Negre i amb una llaminadura etiquetada en lletres eslaves. Cada vegada la veiem més gran i més maca. No t’oblidis pas del teu català i del teu espanyol! A gran distància us desitgem a tots tres i de tot cor, un feliç present.
Encara estem a gran distància del pròxim inici de curs del setembre. Però, compte, que el temps passa ràpid. Us desitgem a tots, lluny o a prop... un estiu molt feliç!!!
Motius d'oració
(1) *** Orem per la fi de curs al “cole”, a l’institut i a la Resi. Que tots els exàmens, festes i comiats siguin una bona experiència per a tots.

(2) *** Orem pels nens de la Resi que podran anar de campaments cristians després de finalitzar el cole. Que sigui un temps molt especial i significatiu per a les seves vides.

(3) *** Orem per que el Senyor tingui cura de cada nen i dels seus pares durant l’estiu, tant els que han de viatjar lluny, com els que han de passar l’estiu a Barcelona.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt