.
NOTÍCIES PER PREGAR
MAIG 2013
.
Sumen 55
Si ens hi fixem bé en la foto, sumen 55 anys. Moisès, en un Salm, va escriure la frase següent: ensenya’ns a comptar. Ell, en aquella època, no en tenia de calculadora, però sabia comptar millor que nosaltres. Va saber completar la frase dient: “ensenya’ns a comptar els nostres dies de manera que la saviesa arribi al nostre cor”.
Sembla mal calculat, però està bé. Sumen 55. S’ha de saber comptar bé, considerant tots els factors. Perquè cada edat exigeix administrar el temps de manera ben sàvia. El temps és limitat i no dóna per tot. El verb prioritzar existeix. En funció del tema, cada generació té una agenda diferent per programar, però a totes els hi cal aprofitar bé el temps, perquè passa volant.
Els nens no saben comptar bé el seu temps. Ni amb calculadora. Cal que els hi ensenyem. I mentre aprenen, nosaltres hem de fer servir la nostra maduresa, empatia i autoritat amb ells a fi que els seus mesos no volin sense sentit. El compte enrere no para i a cada vida li cal ser equilibrada i construïda segons la seva edat i les seves circumstàncies.
Diuen que el temps és or. No és veritat. El temps és saviesa. Si. Són 55... perquè amb la petita en sumen 2 més. I tu, què tal sumes?
Motius d'oració
(1) *** Orem per la recta final del curs escolar. Que el Senyor ajudi cada alumne i alumna a completar bé l’aprenentatge d’aquest any.

(2) *** Orem per la planificació del temps de l’estiu dels nens. Que cada família i cada nen pugui tenir un període de vacances digne i constructiu.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt