.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2013
.
Són feliços
Els nens són feliços. Riuen i es diverteixen. Són feliços perquè han passat les festes nadalenques amb les seves mares i pares. Han rebut alguns regalets. Han tornat contents de les seves llars a “la Resi” per reprendre el col•legi. Són feliços perquè juguen al que els agrada, canten el que els agrada, mengen el que els agrada... (tot i que no sempre). Són feliços perquè la infància la solen gaudir amb intensitat i senzillesa.
En gaudeixen perquè són humils. Així no carreguen amb complicacions dels adults, que els hi són alienes. Són feliços perquè quan pateixen un problema saben que algun gran els alleugerà i els consolarà. Estan contents perquè saben que quan obeeixen reben un premi. I viuen en pau perquè les normes que posen els adults els hi porten ordre i tranquil•litat.
El nen és feliç perquè accepta la veritat sense embuts. Sap que quan es porta bé, no en té de conflictes. Va corregint els seus egoismes. Aprèn a ser amable i generós amb els seus amics i així comprova que ells el tracten igual. I quan algú es passa de la ratlla, algun gran posa ordre, justícia i reconciliació.
Moltes gràcies a tots els nostres col•laboradors i simpatitzants. Vosaltres ens ajudeu a fer una mica més feliços els nostres petits. Desitgem que el seu 2013 sigui digne i feliç. Els nens són feliços en el seu món, que és el nostre. Són benaurats.
Motius d'oració
(1) *** Orem per que aquest nou any 2013 sigui profitós per a la RIE; que el Senyor ens ajudi a acomplir tots els objectius i projectes.

(2) *** Orem per tots els nens que han passat per “la Resi” durant aquests darrers anys, que alguns ja són adults; per que el Senyor tingui cura de les seves vides.

(3) *** Orem per saviesa per a la junta directiva i l’equip educatiu per tal de liderar adequadament aquest servei cristià.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt