.
NOTÍCIES PER PREGAR
DESEMBRE 2012
.
La decisió d'ajupir-se
Per parlar amb un nen d’un tema important cal que ens ajupim i ens posem a la seva alçada. És una norma educativa senzilla però important. El menut necessita que flexionem els nostres genolls, abandonem el nostre nivell i el tractem mirant-li als ulls, amb bona comunicació, amb confiança, de tu a tu.
Molt diferent serà si l’enviem les nostres paraules adultes “des de les altures”, sense que pugui comprovar l’actitud del nostre rostre, sense que pugui comparar el nostre to de veu amb l’expressió de la nostra mirada. El rol superior d’adult encara li sonarà més llunyà. Malgrat ho intenti, li costarà molt fer seu el nostre missatge.
Quan ens rebaixem, li demostrem que, tot i que ell sigui baixet, és important per a nosaltres. Es mereix el nostre “descens”. Amb aquesta “visita” el farem sentir important... digne de ser “visitat”! Ens apreciarà com a éssers propers. Li arribarà el nostre suport amb eficàcia. Aquesta és la clau. Depèn d’això: de la decisió d’ajupir-se.
Això va ser exactament el que va fer el Creador amb nosaltres al primer Nadal. Ell va saber “ajupir-se”. Déu es va fer home. Bon Nadal!
Motius d'oració
(1) *** Gràcies al Senyor per tota la seva cura i guia durant l’any 2012.

(2) *** Gràcies al nostre Déu per totes les esglésies, entitats, germans, socis, institucions, col•laboradors, voluntaris... que us heu esforçat i heu contribuït al benestar dels nens.

(3) *** Gràcies al Senyor pel recurs de l’oració i moltes gràcies a tots vosaltres, tants germans llunyans i propers que heu fet servir aquest meravellós canal de comunicació amb Déu per posar-nos a les Seves mans.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt