.
NOTÍCIES PER PREGAR
MAIG 2012
.
Arrencant cebes
Tots coneixem el famós joc infantil d’arrencar cebes. A la foto, els nostres nens es trenquen el pit de riure mentre intenten resistir la guerra de forces que lluiten als seus braços.
Però el que és només un joc s’està convertint en una metàfora del que la crisi està fent amb les famílies d’alguns nens. Les problemàtiques laborals i econòmiques els estan “arrencant” del nostre país. Famílies d’aquí es plantegen cercar solucions a l’estranger. Famílies immigrants es veuen obligades a tornar als seus llocs d’origen.
El joc té unes normes que cal respectar. En “arrencar cebes” queda prohibit fer pessigades, retòrcer braços o buscar les pessigolles als altres concursants. Sinó, la diversió esdevindria tortura. El gran problema que tenim és que els qui maneguen les regles del joc de la crisi permeten situacions molt dures davant la necessitat d’ajuda social.
Per la nostra part, durant el temps que cada nen estigui amb nosaltres procurarem “arrenca’ls-hi” molts somriures, forces riures i algunes riallades. La nostra fita és que tornin amb els seus pares quan aquests millorin les seves situacions. La trista realitat és que s’apropen comiats on algunes famílies amb els seus nens seran “arrencats” de l’entorn de la nostra Residència, però no per haver arribat a aquests bon desenllaç, sinó per motius que ni ells ni nosaltres desitjàvem.
Motius d'oració
(1) *** Orem per les situacions difícils de les famílies dels nens. Per que en aquests temps difícils el suport de la Residència sigui un testimoniatge influent a les seves vides i en altres persones com voluntaris, veïns i demés amics del nostre entorn.

(2) *** Orem per l’entrada de nous nens a la Residència cara al pròxim curs escolar. Per que la nostra casa sigui d’ajuda per les famílies que realment necessitin del nostre recurs.

(3) *** Orem pels estudis dels nostres nens i adolescents que durant aquestes properes setmanes entren en època d’exàmens.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt