.
NOTÍCIES PER PREGAR
ABRIL 2012
.
Solució o problema?
En qualsevol circumstància de la vida on et trobis, no hi ha terme mig: o ets part de la solució o ets part del problema. Cadascú, segons sigui la seva actitud i encert, millora o empitjora les seves situacions, les seves relacions, el seu entorn, la seva vida interior...
La nostra nova amigueta d’onze anys que va entrar a la RIE el gener ha marxat aquest darrer mes. Tot just hem tingut dos mesos per ajudar-la a millorar els seus estudis i alguns hàbits i valors. Però estem contents perquè durant aquestes poques setmanes hem pogut aportar solucions per la seva vida i la de les seves famílies.
Els nens NO entenen massa les crisis i els problemes dels grans. No els entenen, però els pateixen. Ells només entenen que necessiten rebre estima i bon ordre, atenció i correcció, protecció i estabilitat. Quan reben això, creixen bé malgrat les dificultats inevitables de la vida.
Ens agradaria ajudar més i millor les mares i pares dels nostres nens. Sovint no podem ni en sabem. Només ens consola ser part de les seves solucions i no dels seus problemes en tenir cura dels seus nens de manera integral i amb tota dignitat. I de vegades, inclús, amb alguna sorpresa extra com aquest gran ninot de xocolata que ens ha alegrat alguns postres... I tu, formes part de les solucions?
Motius d'oració
(1) *** Orem pels nens que han marxat de la RIE durant els darrers mesos. Que el Senyor els ajudi a recordar i practicar el que van aprendre entre nosaltres.

(2) *** Orem per consol, ànim i solucions per les famílies dels nens davant l’agressió implacable que suposa la crisi, en les seves situacions ja difícils.

(3) *** Orem per suport d’esglésies, entitats i famílies a favor de la RIE mitjançant l’oració, aportació de diferents recursos i de donacions econòmiques.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt