.
NOTÍCIES PER PREGAR
NOVEMBRE 2008
.
Testimoniatge
Cada mes rebem vàries visites d'amics i veïns que volen conèixer la casa i els nens o per dur a terme alguna col·laboració en favor de la nostra llar infantil. Una de les visites d'aquest mes ha estat la de l'Albert, qui es va oferir per explicar experiències de la seva vida als nostres nens i jovenets. Va estar un bon temps i vam aprendre molt.
L'Albert ens va explicar com de nen ho va passar malament per problemes familiars. De jove es va equivocar en deixar les seves amistats cristianes per buscar suport i diversió a l'alcohol i a les drogues. Aquest verí li provocà greus problemes de salut i la seva vida va arriba a estar en perill. Però la seva família el va ajudar a retrobar esperança i equilibri en aquella fe que coneixia des de nen.
Un dia, un amic li va dir quelcom ben sorprenent. Aquells anys tant foscos i destructius no eren un temps perdut de la seva vida. Serien molt valuosos si avui els feia servir per explicar el seu testimoniatge i advertir altres joves del cruel engany de l'alcohol i les drogues. Agraïm molt a l'Albert que aquest mes ho hagi fet entre nosaltres.
Tot seguit d'explicar les seves experiències i després de fer-se aquesta foto amb els més petits, l'Albert ens comentava: "Me n'alegro tant d'haver vingut ... perquè, a més a més de poder oferir la meva col·laboració, he rebut molt d'ànim en veure l'alegria d'aquests nois". Li desitgem el millor per a ell, la seva esposa i la seva filleta.
Motius d'oració
(1) *** Orem pels joves i adults que van ser nens de “la Resi”. Que el que van aprendre aquí els hi faci bé.

(2) *** Orem pels actuals menors de la RIE. Que el testimoniatge que reben els ajudi en el futur.

(3) *** Orem pels educadors, voluntaris i col•laboradors. Que el Senyor els faci servir per bé dels nens.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt