.
NOTÍCIES PER PREGAR
OCTUBRE 2008
.
Aviat farà un anyet...
Aviat complirà el seu primer anyet. Però ja ens podem atrevir a dir que és major d'edat!!! Estem bocabadats del molt que ha crescut... i en tant poc temps.
Ha estat impressionant la bona acceptació que ha tingut a tota Espanya el disc musical per a nens "Canta y Ríe" (en castellà). Estem molt agraïts a totes les famílies que l'heu comprat i a totes les entitats cristianes que el promocioneu, bé sigui com a recurs pedagògic evangèlic, be sigui com a eina de suport econòmic al servei de la RIE.
Pero la nostra alegria és encara més gran. Estem d'enhorabona i d'estrena. Aquest mes d'octubre surt a la llum la versió catalana del disc sota el títol "Cantem i Riem", fent així possible que moltes famílies i congregacions puguin gaudir-ne en el seu idioma.
A la foto d'aquest mes tenim els tres més petits de "la Resi" tot imitant els seus tres "amiguets de dibuixos animats" de la portada de "Canta y Ríe". Ho tenen ben comprovat. La cançó que més es resisteix a la seva edat és la de F - I - L - 4 - 8... ...sigui en l'idioma que sigui...
Motius d'oració
(1) *** Orem pels discs. Que Ell els utilitzi per apropar l’evangeli a molts nens i a moltes famílies.

(2) *** Orem per l’economia de la RIE. Que es mantingui suficient per seguir i millorar el nostre servei.

(3) *** Orem pels nens que just han arribat. Que la seva adaptació a la RIE sigui definitiva i puguem ajudar-los.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt