.
IMATGE DEL MES
JUNY 2024
.
Arribarem més lluny?
Ahir vam arribar a la lluna. Avui enviem estacions espacials d’investigació a racons llunyans de la galàxia. Semblava impossible. Es va aconseguir i es segueix avançant. Així veiem “la Resi”. Fa 55 anys va començar a existir aquest servei i semblaria impossible arribar a tants menors. He assistit moltes famílies. L’esforç de tots ens ha portat molt lluny i hem ajudat a molts. Però, i demà?
Arribarem més lluny? Seguiran havent famílies i nens que ens necessitin. Cal que seguim existint. Altres reptes econòmics es van aconseguir. Ara, el llançament econòmic que suposa el nou edifici de la RIE semblaria impossible. Però cada setmana arriben nous suports. El llunyà i inabastable serà possible si seguim rebent les suficients donacions. A inicis de juny encara falten molts diners per cobrir tot el cost del nou terreny. Cal que ho fem durant aquestes properes setmanes de primavera i estiu. És el més urgent. Després, la construcció ja no tindrà aquesta urgència. Amb la implicació de molts arribarem més lluny. Moltes gràcies a tots.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt