.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2023
.
Dia de la marmota?
“El dia de la marmota” és una pel·lícula de ciència ficció a la que en Phil, el protagonista, queda “atrapat en el temps”. Cada matí es desperta en la mateixa data sense que el calendari avanci. Cada dia és el mateix dia. Repetidament es troba amb les mateixes persones i circumstàncies. Però, ja que en Phil pateix aquest malson, ell ho aprofita per anar millorant el seu comportament i les seves relacions dins d’aquest mateix dia continu. Així, un nou Phil s’alliberarà, no només del dia repetitiu, sinó també dels seus grans defectes.
Deixant a banda la fantasia, a la vida real no tindrem tantes oportunitats per corregir i millorar els errors propis i aliens. A “la Resi”, cada dia, cada mes, cada curs semblen repetir-se les mateixes circumstàncies: nens, edats, reptes, problemàtiques, solucions. Però, en realitat, cada oportunitat és única. Cada dia compta per estimar, ajudar i formar. Hem d’aprofitar-lo per educar, perquè demà potser ja no tindrem l’oportunitat de fer el bé que podem fer avui. Aprofita el present.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt