.
IMATGE DEL MES
DESEMBRE 2022
.
Feliç Humilitat!
Déu ens va apropar la salvació amb Gran Humilitat. Els àngels no van anunciar el naixement del Messies als prepotents mestres de les profecies, sinó a pastors humils. No van desplegar el seu temible poder apocalíptic sinó el seu humil anunci de pau i bona voluntat als homes. El nou Rei anava a ser admirat, no pels poderosos governants locals de l’imperi, sinó per uns humils savis que van arribar de l’orient llunyà. No naixeria a la gran Jerusalem, sinó a la humil Betlem. El Lleó arribava com una ovella.
A la genealogia de Jesús hi ha persones humils, fins i tot proscrites, com una prostituta o una estrangera. Simeó va confirmar en el temple que la salvació també era pels estrangers. Israel és un canal. Al primer Nadal, Déu va fer servir persones humils per introduir el Fill de Déu en el món. Persones pecadores però fidels, com Zacaries, Elisabet, Joan el Baptista, Maria i Josep... Déu va fer que l’estèril i la verge donessin a llum uns nadons molt especials. El Nadal ens va arribar gràcies a la humilitat.
I no! Els orgullosos professors de Bíblia no van merèixer escoltar l’anunci dels àngels. Més aviat necessitaven els ensenyaments admirables d’un adolescent de 12 anys, un Jesús humil però ferm, en el temple de Jerusalem. La salvació per fe en Crist s’estava servint. Per tot això i per moltes coses més... Feliç Humilitat!
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt