.
IMATGE DEL MES
MARÇ 2022
.
Ucraïna és a prop
No és un indret llunyà. Les seves ciutats ens resulten properes. Les seves cases, familiars. Els seus carrers, com nostres. Allà en tenim amics. Seguim felicitant-los els aniversaris, com passa aquest mes. Per whatsapp ens enviem amor, anècdotes, notícies i llàgrimes. A la foto, una de les nostres ex nenes de “la Resi”, amb la seva mamà, fa uns anys, a Ucraïna, després de rebre el nostre correu. Actualment, la petita ja és major d’edat i seva mare igual de jove.
La preocupació, el nerviosisme, la tristor i el patiment no estan lluny. Patim aquí amb ells la bogeria de la guerra. Els estimem com podem. Ens solidaritzem enviant roba, menjar... i molta pregària a Déu. Igual que la tragèdia del còvid ha portat el patiment i la mort a alguns amics i familiars, els horrors de la guerra són un malson que vivim desperts amb aquestes amenaces i efectes. Raó de més per ser solidaris i donar suport a entitats d’obra social que ajuden al dèbil, al vulnerable, a la víctima. El proïsme que pateix és a prop. Volem seguir celebrant aniversaris.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt