.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2021
.
Cruïlla i brúixola
A l’adolescència s’arriba a la cruïlla de camins on es decideix quins estudis realitzar i quina professió aconseguir. Els cartells indicadors no són clars. En aquest punt crucial es busca l’orientació de la brúixola que marca un punt segons el nivell, les aptituds i recursos dels que el jove disposa. La seva agulla ens indicarà quina direcció seguir. El que passi en el futur dependrà de la formació professional que s’esculli, sigui modular o universitària. El demà queda condicionat pel camí pel que avui s’opta.
No és fàcil mesurar les forces, ni preveure els obstacles, ni assumir compromisos quan hi ha dificultats afegides i encara persisteix un important grau de dependència dels adults. Però és molt important viure aquesta etapa en un ambient familiar on el jove percep una dinàmica on se sent ajudat, assessorat, confiat i lliure per començar a prendre decisions determinants per la seva vida. I en aquest ambient, en aquesta gran família, tu també hi ets. Moltes gràcies pel teu suport a aquesta llar, a la nostra “família Emmanuel”.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt