.
IMATGE DEL MES
OCTUBRE 2019
.
En blanc i negre?
Com a la foto, sempre procurem posar alegria i color a la vida quotidiana de “la Resi”. El nostre nou curs 2019 - 2020, al seu primer trimestre, el veiem amb bon contrast i ben enfocat. La intensitat del present satura tots els tons. Però, al mateix temps, celebrem també el passat. El 50 aniversari de la Llar Infantil Emmanuel és una gran festa d’homenatge a 5 dècades que han enriquit el nostre present.
Solem imaginar el passat en tons sèpia, com en blanc i negre. Però no va ser així. Va perdre la seva vigència, però va ser molt important. Aquell present també va ser en color al seu moment. La gran importància que té avui és que l’esforç i l’estima de moltes persones van fer possible el present que ara gaudim. Aquelles iniciatives d’ahir han desembocat en la nostra realitat d'avui. Són 50 anys de servei: donant estima i educació, oferint protecció i correcció, compartint alegries i tristors, regalant amor i veritat... Perquè “Emmanuel” és així.
Moltes gràcies a tots: les fundadores, els col·laboradors, voluntaris, professionals, amics que us heu esforçat en ajudar molts nens en el seu present durant aquestes cinc dècades. Són moltes persones. Són moltes vivències. Són molts nens que ara ja són adults i van tenir al ser favor un bon grapat de persones significatives. Gràcies per recordar i celebrar amb nosaltres tant “present acumulat”... Però no. Tot allò no va passar en blanc i negre. Han estat 50 anys a tot color!
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt