.
IMATGE DEL MES
MAIG 2018
.
D’arbre a terra, tothom hi fa llenya?
Un refrany ens diu que “d’arbre a terra, tothom hi fa llenya”. Això és tot el contrari del que en pensem nosaltres. Quan algú se sent fracassat, no se l’ha d’ignorar. I molt menys atacar-lo. Hem d’ajudar-lo segons les nostres forces. Com escrivia el cèlebre poeta republicà Antonio Machado, “a l’om ferit... algunes fulles verdes l’han sortit”. El poetà acaba la rima amb esperança: nosaltres també esperem “aquests miracles de la primavera”, aquests brots verds en les persones que atenem.
A part d’això, les nostres nenes, des de la foto, et pregunten: “¡Què passa, tronco!” (en espanyol, “tronco” ve a voler dir col·lega o amic). Què passa que no et passes? Passa’t un dia per la Resi per veure’ns! Volem tenir-te a prop perquè... “qui a bon arbre s’arramba, bona ombra el guarda”. Ja ho veus... aquest mes, amb la primavera, ens hem tornat tots molt poetes...
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt