.
IMATGE DEL MES
OCTUBRE 2015
.
Bons mitjancers
Per ajudar als nostres nens ens cal actuar com a bons mitjancers entre aquestes personetes i altres persones que tenen la capacitat d’ajudar-los en alguna àrea. Aquests nous amics, segons sigui la seva disponibilitat, els atenen per tal de satisfer alguna necessitat. El resultat és que bons col·laboradors passen a ser canals eficaços d’ajuda pràctica per als nostres nens intervenint com a professors, metges, consellers, informàtics, animadors, donants, etc.
Tu, com a simpatitzant de “la Resi”, també ets un bon mediador entre la nostra Residència i els teus amics construint ponts i intercedint per possibles nous suports. Molts ho feu així. Quan no podeu satisfer una necessitat, penseu en algú que potser sí que serà capaç de satisfer-la... i intercediu. Així doncs, amb la col·laboració d’un gran equip, s’aconsegueixen solucionar totes les necessitats principals de cada nen.
A la foto veiem la nostra odontòloga, Marta Aguilar, a una de les seves sessions de neteja i revisió dental amb dos dels nostres nois. Ella intenta ser una bona mitjancera entre els nens i les seves pròpies dentadures...! Moltes gràcies a tots els nostres amics per cada ajuda i per cada petit o gran esforç de mediació que feu per augmentar aquesta família i per donar suport al servei d’acollida de la Residència Infantil Emmanuel. Moltes gràcies!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt